Nettbutikk

I nettbutikken kan du enkelt sjekke saldo og/eller fylle på reisekortet (Innlandskortet) ditt med reisepenger, periodebillett eller barne- og ungdomsbillett.

Fyll opp i god tid før du skal reise

Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid fra du fyller på reisekortet ditt i nettbutikken til det er oppdatert i billettmaskinen i bussene. Fyll derfor opp i god tid før du skal på bussen.
Vi anbefaler deg å fylle på hos et av våre salgskontor eller på bussen dersom det er mindre enn 4 timer til du skal ta bussen.
Ny periodebillett kan du kjøpe i god tid før den perioden du er inne i går ut. Den nye perioden begynner ikke å løpe før du tar billetten i bruk på bussen.
 

Du må ha reisekort fra før

Nettbutikken kan ikke benyttes til førstegangskjøp av reisekortet (Innlandskortet). Du må ha et fysisk kort med kortnummer.

Lag en brukerprofil

For å benytte nettbutikken må du lage deg en brukerprofil.
 

Fyll på reisekortet

Da kan du enkelt logge deg inn å fylle på reisekortet. Disse billettene er tilgjengelige:
   
Reisepenger
30-dager Barne-og ungdomsbillett
30-dagersbillett (fast reisestrekning)
7-dagersbillett (fast reisestrekning)
24-timersbillett (fast reisestrekning)

Får du ikke registrert reisekortet ditt?

Hvis du ikke får registrert reisekortet ditt, så ta kontakt med Ruteopplysningen 177 (ekstra kostnader påløper). Du kan også benytte tlf. 915 07 177.
 

Personvern

All informasjon som samles inn i Nettbutikken oppbevares på en sikker og fortrolig måte.
Denne informasjonen vil ikke bli solgt, utlånt, utleid eller på annen måte gjort tilgjengelig for andre enn Opplandstrafikk.

Brukerveiledning

Her finner du en brukerveiledning for nettbutikken